zoom_in
keyboard_arrow_down

Makedo Scru Add-on

€ 12,50
Inclusief belasting

Scru Add-on is de uitbreiding met extra schroeven voor de Makedo toolkits. Deze set bestaat uit extra schroeven en een bonus mini tool om nog grotere creaties te kunnen maken. Recyclen en hergebruiken van oud karton was nog niet eerder zo leuk als met de materialen van Makedo. Deze set is een uitbreiding op de starters toolkit, zodat je oneindig veel leuke objecten kunt bouwen. De uitbreidingsset bestaat uit 30 kleine en 10 grote schroeven met als bonus de mini tool. Met de mini tool heeft aan de ene kant een priem om schroefgaten te boren en aan de andere kant een schroefkop om te kunnen schroeven.

  • Unieke collectie uit binnen- en buitenland Unieke collectie uit binnen- en buitenland
  • Gratis NL verzending vanaf €50,- Gratis NL verzending vanaf €50,-
  • Veilig betalen met Ideal en Paypal Veilig betalen met Ideal en Paypal
  • Achteraf betalen bij ophalen in de winkel in Sittard Achteraf betalen bij ophalen in de winkel in Sittard

Ben je begonnen met de basis toolkit en kom je voor jouw project schroeven te kort? Dan ben je toe aan deze uitbreiding om je projecten nog groter en omvangrijker te kunnen maken. Met deze uitbreiding worden de grenzen aan het hergebruik van karton niet meer beperkt door je gereedschap, maar door de beperkte hoeveelheid karton die binnen handbereik is. De bonus multitool is gratis bijgesloten en kan worden gebruikt om het karton voor te bereiden met een schroefgat en om de schroeven eenvoudig mee aan te draaien. Een leuke DIY-set om cadeau te doen, of gewoon om zelf te gebruiken!

De set bestaat uit:

30 schroeven

10 XL schroeven

mini tool

Een creatieve, veilige en leerzame manier voor kinderen en volwassen om zelf met hergebruikt karton te bouwen. De MakeDo sets zijn geschikt voor alle leeftijden en kunnen (evt. onder begeleiding van een volwassenen) al gebruikt worden vanaf 4jaar.

Gerelateerde producten