zoom_in
keyboard_arrow_down

Wagenspanner met organic knuffel aquarel stip

€ 26,95
Inclusief belasting

Handgemaakte wagenspanner. De mama must have aan de kinderwagen voor veel speelplezier en afleiding onderweg. Deze hippe wagenspanner versiert je kinderwagen echt!

block Niet op voorraad

  • Unieke collectie uit binnen- en buitenland Unieke collectie uit binnen- en buitenland
  • Gratis NL verzending vanaf €50,- Gratis NL verzending vanaf €50,-
  • Veilig betalen met Ideal en Paypal Veilig betalen met Ideal en Paypal
  • Achteraf betalen bij ophalen in de winkel in Buchten Achteraf betalen bij ophalen in de winkel in Buchten

Handgemaakte wagenspanner. De mama must have aan de kinderwagen voor veel speelplezier en afleiding onderweg. Deze hippe wagenspanner versiert je kinderwagen echt!

Aan de wagenspanner zijn meerdere speeltjes bevestigd, zoals 2 houten ringen met belletjes en een super zacht 100% organic katoen speeltje gevuld met schapenwol. Het speeltje is eenvoudig van de wagenspanner te verwijderen en dus wasbaar.

Product informatie: De wagenspanner is ongeveer 42 cm breed. Aan de uiteinde is een clip & een koord bevestigd. Hierdoor is de spanner makkelijk te bevestigen in de kinderwagen, wipstoeltjes, maxi cosi’s maar ook in de box of babybedje. De houten kralen zijn gemaakt van eco-vriendelijk esdoornhout dat afkomstig is van FSC-gecertificeerde leveranciers.

Veiligheidvoorschrift: De wagenspanner is enkel bedoelt als speeltje in een kinderwagen, maxi cosi, wipstoeltje etc. Het is zeker niet bestemd als los speelgoed. Geef de wagenspanner dus nooit los aan uw kindje. En blijf altijd in de buurt wanneer dit artikel wordt gebruikt.

Gerelateerde producten