zoom_in
keyboard_arrow_down

Kika-Boo vriendjes, Tekkie de teckel

€ 14,95
Inclusief belasting

Tekkie: Mijn vriendjes vinden mij eigenwijs, maar dat ben ik ECHT niet.

block Niet op voorraad

  • Unieke collectie uit binnen- en buitenland Unieke collectie uit binnen- en buitenland
  • Gratis NL verzending vanaf €50,- Gratis NL verzending vanaf €50,-
  • Veilig betalen met Ideal en Paypal Veilig betalen met Ideal en Paypal
  • Achteraf betalen bij ophalen in de winkel in Sittard Achteraf betalen bij ophalen in de winkel in Sittard

Tekkie: "Mijn vriendjes vinden mij eigenwijs, maar dat ben ik ECHT niet." Teckels zijn heerlijk eigenwijs, moedig en aanhankelijk. Ook Tekkie leest precies wat er in je omgaat en vormt zo prettig gezelschap. Zijn blije, eigenwijze snuit maakt jou altijd weer vrolijk.

Verzamel ze allemaal en steun Kika! Steun het goede doel met deze zes schattige knuffelvriendjes, want bij aankoop van Grumpie, Fozzie of Wizzie gaat €1,50 naar stichting Kika en bij Tekkie, Sullie en Ladie €2,50. Op die manier steun je de genezingskans bij kinderen met kanker én heb je een zeer schattig knuffeltje voor jezelf of een ander. Met hun wollige snuitjes fleuren de Kika-BOO's iedere kamer op!

De knuffels van Kika-BOO zijn volledig met de hand gemaakt. Daardoor verschillen ze onderling wat, maar dat is juist hun charme. Het materiaal is wol, in de binnenkant zitten metalen deeltjes voor de stevigheid en de oogjes zitten op de wol. Ze zijn ontzettend gezellig gezelschap in huis, bijvoorbeeld in de vensterbank of op het dressoir. Leuk om cadeau te geven en zeker ook leuk om te krijgen.

Belangrijk: niet geschikt voor kleine kinderen De knuffeltjes zijn absoluut niet geschikt als speelgoed voor kleine kinderen wegens inslikgevaar van de oogjes.

Gerelateerde producten